rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
العربية
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek

Siberian Wellness je za one koji žele da žive izuzetno!

26 godina težimo da poboljšamo ovaj svet! Stvorili smo svoju filozofiju trudeći se ne samo da idemo u korak s progresom, već i da budemo među liderima. Naš tim ujedinjuju zajedničke vrednosti, on raste i dopunjuju ga učesnici iz svih delova Zemlje.

27
godina stabilnog biznisa od Azije do SAD-a
60+
zemalja, u kojima možete kupiti naše proizvode
300+
unikatne formule za zdravlje, lepotu i aktivan život
50+
nagrade za proizvode
blot-left

Naše vrednosti smo stekli zahvaljujući sibirskim korenima: Siberian Wellness je osnovan tamo gde poštuju tradiciju, razvijaju nauku, čuvaju i cene prirodu. Danas su prirodni proizvodi za lepotu, zdravlje i sport, a takođe ekskluzivni parfemi pod svim našim brendovima traženi u 60+ zemalja sveta. Proces njihovog stvaranja je takođe postao međunarodni: proizvodni kompleksi Siberian Wellness-a rade u Rusiji, Srbiji, Italiji, Uzbekistanu i mi nastavljamo razvoj. Kompanija teži tome da ljudima u bilo kojoj tački sveta budu dostupni kako efikasnost univerzalnog asortimana Siberian Wellness-a, tako i specijalizovane linije proizvoda, koje su stvorene imajući u vidu specifičnosti svakog od regiona. Na svakoj lokaciji mi crpimo maksimum od postignuća nauke i bogatstva lokalne prirode i to dajemo vama - u obliku inovativnih rešenja, proširivanja horizonta mogućnosti, brige o našoj planeti. I najvažnije postignuće, na koje možemo biti ponosni je poverenje Konsultanata i stotinu hiljada Klijenata.

Okrenuti smo kontinuiranom razvoju!

Kako bi se formiralo socijalno blagostanje i kultura da osećamo odgovornost prema prirodi, razvoj tehnologija i ekonomiju, kako bi se ljudima pružili bolji uslovi života, potrebno je da radimo globalno, ovde i sada. <br><br>Zato investiramo u budućnost: stvaramo proizvode za sport, lepotu i pomoću kojih ćete se odlično osećati i pomažemo milionima ljudi po celom svetu da se ostvare.

8 iz 17

Ciljevi održivog razvoja UN

2020
2030

Plan kontinuiranog razvoja u 6 pravaca: eko proizvodnja, eko pakovanja, eko prodavnice, eko manifestacije, eko sistemi i klima, eko prosvetiteljstvo.

world-print

Podstičemo lični razvoj ciljeva kontinuiranog razvoja UN-a.

Progresivna proizvodnja je pored Klijenta

bg1

Sopstveni proizvodni kompleksi u Sibiru, Evropi i Aziji su opremljeni najsavremenijom opremom i obezbeđuju stabilne isporuke proizvoda Klijentima u preko 60 zemalja.

bg-right iso GMP HACCP

Međunarodni standardi potvrđuju kvalitet proizvoda

340 hilj.

pakovanja dnevno - kapacitet naših proizvodnih linija

14+ hilj. m²

opšta platforma proizvodnih pogona

U našim proizvodima nećeš pronaću sulfate, ftalate, parabene i ostale potencijalno opasne materije - to je naš princip i briga o potrošačima. Osim toga, mi brinemo o prirodi koja nam je poklonila toliko korisnih aktivnih materija: u našim proizvodnim linijama ima sistema filtracije vode i vazduha na više nivoa. Kako kažu naši inženjeri, "izdah je čistiji od udaha".

Zdravi proizvodi u bilo kojoj tački sveta

Zahvaljujući sopstvenim inostranim Predstavništvima i logističkim centrima proizvode Siberian Wellness-a mogu da kupe Klijenti u preko 60 zemalja sveta. Brendirane prodavnice SW su otvorene u 22 zemalja i omogućavaju vam da dotaknete pravi Sibir.

map

Komponente: najbolje iz celog sveta

Naši dobavljači su najkrupniji ruski i inostrani proizvođači sirovina i biološki aktivnih komponenti. Mi sarađujemo s kompanijama iz celog sveta - od Francuske do Južne Koreje, od Nemačke do Japana, verujemo reputaciji i stabilnom kvalitetu koji imaju lideri na tržištu. Svi proizvodi su sertifikovani po strogim međunarodnim standardima, ali ipak proizvodi prolaze dodatnu proveru u našim proizvodnim laboratorijama.

suppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_iconsuppliers_icon

Nas inspiriše sport!

Jedan od ključnih fokusa naše Kompanije je stvaranje inovativnih prirodnih sportskih proizvoda i funkcionalne ishrane. Siberian Wellness je zvanični partner Olimpijskog komiteta Rusije u oblasti inovacija. Osim toga, svakog meseca navikavamo na zdrav način života hiljade novih Klijenata i u njihovim srcima rasplamsavamo ljubav prema aktivnom načinu života. Sport je naš stalni partner u biznisu i životu!

olimp russia krasnoyarsk

Siberian Wellness je sponzor Svetske zimske univerzijade u kategoriji "Obogaćene namirnice", a takođe i partner Olimpijskog kompiteta Rusije u kategoriji "Inovacije".

Znanja su najvažnija vrednost!

Specijalan projekat Business School online - obuka na daljinu, koju su koncipirali profesionalci iz sfere marketinga, medicine i biznisa. Ovde svako može da stekne znanja i savlada veštine, koje su neophodne savremenoj osobi: osnove reklame, PR i marketing, ključni aspekti zdravog načina života i finansijske pismenosti, proizvodni trendovi XXI veka.

Stvorićemo zajedno "zelenu" budućnost!

<p>Siberian Wellness ume da ceni resurse koje velikodušno deli s nama priroda. Na bazi prirodnih komponenti stvaramo naše proizvode za zdravlje i lepotu već dugi niz godina. Volimo prirodu, a voleti znači raditi. Nama je važno da budemo zahvalni i da uzvratimo dobrotom, zbog toga smo 2011. godine stvorili Fond World Around You.</p><p>Fond radi u tri ključna pravca:</p><p>– Priroda i životinjski svet</p><p>– Nauka i eko edukacija</p><p>– Volontiranje</p><p>Organizujemo ekološke akcije, organizujemo ekspedicije, pomažemo da se prouči i sačuva jezero Bajkal, štitimo retke vrste životinja i ptica: snežni leopard, grenlandski kit, bajkalska foka, stepski soko, stepski orao i druge.</p><p>Radimo s najboljim ekspertima, kojima možemo verovati. Naši partneri su humanitarni fondovi, zaštićena područja, volonterske organizacije, organizacije za ljudska prava i društvene organizacije.</p><p>Briga o prirodi i brižljiv odnos prema prirodnim resursima su jedna od ključnih vrednosti Kompanije. Menjajte svet nabolje zajedno sa Siberian Wellness-om!</p><div><br></div>

world-around

Pogledaj koliko smo toga pokrenuli i uradili!

150 milioni rubalja

za dobra dela

1&nbsp;milion&nbsp;+

sadnica je posađeno po projektu 100 ha

300

uspešno realizovanih ekspedicija i eko manifestacija

11 godina

za zaštitu planete

Mi na društvenim mrežama: