rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
Univerzalni imuno booster

Univerzalni imuno booster

500327
Prirodni imuno booster na bazi ćelijskog koncentrata jelinog soka Bioeffective™ by Prenolica™ povećava snagu i jača organizam.

CoreNRG - univerzalni imuno booster za svaku savremenu osobu!

Danas naš svet zahteva od nas maksimalno davanje. Mi trošimo energiju na posao i svakodnevne brige. Svi naši resursi se troše na očuvanje brzog tempa života, ako ispadnemo iz njega to znači da propuštamo mnoge mogućnosti.

Deficit životne snage je glavni razlog niske radne sposobnosti i jedan od razloga slabog imuniteta. Upravo niski tonus organizma stvara veću verovatniću da se zarazite virusima i bakterijama.

Tim Siberian Wellness-a nudi 100% prirodan imuno booster na bazi ćelijskog četinarskog soka za snagu i jačanje imuniteta.

Ćelijski koncentrat jelinog soka Bioeffective™ by Prenolica™

Bioeffective™ by Prenolica™ je savremena tehnologija izvlačenja aktivnog ćelijskog soka sibirske jele.

Ćelijski jelin sok Bioeffective™ je unikatni koncetrovani kompleks prenola i terpena koji imaju neverovatno moćna adaptogena i stimulišuća svojstva. On povećava moždanu aktivnost, "razdrma" imunitet i "snabdeva" ćelije jetre.

Kompleks endemskog bilja - adaptogena ENDEMIX™ - sibirski ženšen, bajkalski šišak i naravno Rhapónticum carthamoídes. Snabdeva dugotrajnom energijom i realno povećava koeficijent korisnog dejstva organizma. A kao što je poznato, mladost i zdravlje ćelija nije funkcija uzrasta, već rezultat njihove maksimalne snabdevenosti energijom!

Biljni kompleks CoreNRG: ubitačna smeša protiv bakterija i toksina!

U sastavu imuno boostera je najmoćnije sibirsko bilje koje ima maksimalnu koncentraciju korisnih materija.

Rhodiola hladna (crvena četka), Salsola collina, bogorodična trava, majčina dušica i kurilski čaj. To je najubitačnija moguća smeša protiv bakterija, virusa, toksina, oksidanasa, upala i svega što vam oduzima energiju.

  • Postavi štit od bakterija i toksina!
  • Ojačaj imunitet!
  • Napuni se pravom sibirskom energijom!

Univerzalni imuno booster CoreNRG je brzo i praktično rešenje:
– kod stresova
– kod promene vremenskih i klimatskih zona
– ispita i teškog rada
– ekološkog i toksičnog opterećenja
– gubitka snage i lošeg raspoloženja
– svih hroničnih iscrpljujućih stanja

Sve što je potrebno za život u velikom gradu: svakog dana, tokom promene godišnjih doba i visoke virusne aktivnosti! CoreNRG je čista prirodna energija sibirske tajge!

1. Za one koji žele da osete ukus Sibira: kapnuti 0,5-1 pipetu (0,5-1 ml) ispod jezika.

2. Za one koji vole blagi i višestrani ukus tajge: razblažiti 0,5-1 pipetu (0,5-1 ml) u 30-50 ml vode.

3. Za one kojima je važan samo efekat, a ne i ukus: razblažiti 0,5-1 pipetu (0,5-1 ml) u 100 ml vode. Koristiti 1 dnevno. Pre upotrebe promućkati.

Kontraindikacije: individualna netrpeljivost na komponente proizvoda. Ne preporučuje se deci do 18 godine, ženama u trudnoći i tokom dojenja, a takođe ni licima koja pate od povišene nervne razdražljivosti, nesanice, arterijske hipertenzije.

Mi na društvenim mrežama: