rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
Organski selen

Organski selen

500630
Antioksidantna zaštita ćelija: organski selen u koncentrovanom obliku je ojačan biljnim ekstraktima, vitaminima C i E.

Moćna antioksidantna zaštita: organski selen u koncentrovanom obliku štiti ćelijske membrane od oksidativnih procesa. Ekstrakti bajkalskog šiška, šipka, belog luka i barbadoske višnje jačaju imunitet, povoljno utiču na rast i deobu ćelija, pomažu da se izborite s nervnom napetošću, imaju podmlađujuće dejstvo, poboljšavaju rad digestivnog i nervnog sistema.

Selen je jedan od najvažnijih antioksidanasa za organizam!

Selen ulazi u sastav većine hormona i fermenata, ali najvažnije je to što štiti membrane naših ćelija od oksidativnih procesa, samim tim štiti ćelije i tkiva od uništavanja.

U sastavu kompleksa:

  • Ekstrakt bajkalskog šiška - jača organizam, rešava problem s narušavanjem sna i pomaže da se izborite s nervnom napetošću.
  • Ekstrakt šipka - izuzetan izvor prirodnog vitamina C i antioksidanasa.
  • Ekstrakt belog luka - ima podmlađujuće dejstvo, poboljšava rad digestivnog i nervnog sistema, povećava imunu zaštitu organizma, povoljno utiče na rast i deobu ćelija.
  • Ekstrakt acerole (barbadoske višnje) - sadrži rekordnu količinu vitamina C: 1000-2000 mg na 100 g, što je 15-100 puta više od količine, koja se sadrže u pomorandžama.
  • Dihidrokvercetin - antioksidans, koji je dobijen iz drveta daurskog ariša. Smanjuje rizik od nastanka kardiovaskularnih bolesti, podstiče normalizovanje nivoa holesterola u krvi, čuva vid i pomaže da se osećate bolje.

Odrasli po 1 kapsulu dnevno za vreme jela. Koristiti 1 mesec. Ukoliko je neophodno može se koristiti ponovo.
Mi na društvenim mrežama: