rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
IMMUNO BOX

IMMUNO BOX

500526
Kompleksna zaštita organizma: prirodni imunostimulatori, biljni antiseptici i prirodni adaptogen - odlično ćete se osećati tokom sezone prehlada!

Kompleksna zaštita i podrška organizmu u periodu kada su aktuelne prehlade i infekcije! Šest najmoćnijih biljnih ekstrakta koji su ojačani cinkom vidljivo jačaju ceo organizam: povećavaju aktivnost ćelija imuniteta, značajno povećavaju njihovu količinu i ubrzavaju procese obnavljanja. Prirodni antiseptici efikasno štite od infekcija i virusa, sprečavaju pojavu bolesti. Prirodni adaptogen ubrzava ćelijsko obnavljanje, tonira i povećava odbrambene snage organizma.
ŠTA JE UNUTRA?

  • Prirodni imunostimulatori
    • U osnovi IMMUNO Box-a je unikatni kompleks ResistAid™ (Lonza, Nemačka), koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i prirodnih biološki aktivnih polifenola.
    Arabinogalaktan – je biljni polisaharid koji se u velikoj količini nalazi u četinarima. Upravo zahvaljujući njemu oni se mogu suprotstaviti bolestima i otporni su na nagle promene temperature. Čovekov imuni sistem može da prepozna arabinogalaktan i da ga koristi kao signalni molekul. Kod susreta s tom materijom imune ćelije prepoznaju prisustvo bakterija u organizmu i naglo povećavaju antibakterijsku aktivnost. S obzirom da je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana arabinogalaktan jača imunitet, poboljšava rad digestivnog trakta i normalizuje crevnu mikrofloru.
    Cink jača ceo organizam: povećava aktivnost imunih ćelija, značajno povećava njihovu količinu i ubrzava procese obnavljanja.
    Ehinacea jača imunitet i stimuliše operativnu reakciju organizma na prodiranje patogenih bakterija i virusa.
  • Grupa biljnih antiseptika i protivupalnog bilja
    Ekstrakt listova žalfijejača organizam i smanjuje ispoljavanje upalnih procesa.
    Ekstrakt cvetova kamilice dezinfikuje široki spektar patogene mikroflore i smanjuje izraženost upalnih reakcija.
    Ekstrakt majčine dušice ima protivupalnu aktivnost i antimikrobno dejstvo.
    Ekstrakt listova bokvice otklanja upale, ima antiseptičko dejstvo, sprečava hrkanje, olakšava izbacivanje šlajma iz disajnih puteva.
  • Prirodni adaptogeni
    Ekstrakt korena ženšena (ginsenozidi) - opštepriznati biostimulatori. Jača imuni odgovor, povećava sekreciju imunoglobulina i poboljšava adaptiranje na neprijatne faktore iz spoljašnje sredine.

Koristiti po 1 kapsulu dnevno za vreme jela.
Mi na društvenim mrežama: