rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
Prirodni vitamin E

Prirodni vitamin E

500981
Prirodni izvor vitamina E, koji je ojačan uticajem beta-karotena i omega-7 kiselina iz ulja zlolesine. Moćni antioksidantni kompleks čuva zdravlje reproduktivnog i kardiovaskularnog sistema, pruža beauty i anti-age efekat, podstiče jačanje imuniteta kod odraslih i dece.

  • Podrška reproduktivnom zdravlju
    Vitamin E je jedan od najvažnijih sastojaka prilikom planiranja trudnoće.
  • Lepota i sjaj kože
    Ulje zlolesine, koje je bogato omega-7 kiselinama i beta-karotenom jača beauty efekat vitamina E.
  • Uljana formula
    Visokoprečišćeno ulje srednje frakcije (MCT) za maksimalno usvajanje komponenti kompleksa.
  • 3+
    Odgovara deci od treće godine.

Ispunite život mladošću, energijom i lepotom!

Kompleksna briga o organizmu - u svakoj kapi vitamina E!
Jedan od najjačih antioksidanasa - vitamin E štiti ćelije organizma od oksidacije i starenja, povoljno utiče na reproduktivnu funkciju kod muškaraca i žena, čuva imunitet dece, podstiče vraćanje sjaja i lepote kože lica i tela. Dodajte svakodnevnoj ishrani prirodni izvor vitamina E u MCT ulju, koje se lako usvaja. Zgodan format u obliku kapi - zgodan način upotrebe za odrasle i decu!

• Anti-age efekat
Neutrališe slobodne radikale, štiti membrane i genetski aparat ćelija od oštećenja i mutacija, usporavajući destruktivne procese.
• Očuvanje lepote
Omogućava da se smanji rizik od prevremenog starenja kože, povoljno utiče na njeno stanje i povećava elastičnost. Dobar za kosu: sprečava opadanje, podstiče rast i sjaj, sprečava kidanje krajeva.
• Zaštita kardiovaskularnog sistema
Sprečava oksidaciju lošeg holesterola (lipoproteina niske gustine) i smanjuje koncentrisanje u arterijama, pružajući kardioprotektorno dejstvo. Jača zidove kapilara, smanjuje rizik od formiranje trombova.
• Reproduktivno zdravlje
Produžava reproduktivni uzrast žena i muškaraca, podstiče uspešno začeće (početak korišćenja - 3-6 meseci pre predviđenog začeća), a takođe i smanjenje neprijatnih simptoma predmenstrualnog sindroma. Ima protivupalna svojstva, dobar tokom oporavka nakon preležanih infektivnih bolesti.
• Vitamin E je neophodan i u detinjstvu - za jačanje imuniteta, kod narušavanja varenja.

  • Prirodni vitamin E
    Predstavlja smešu izomera tokoferola za maksimalno usvajanje i efikasnost.
  • Ulje zlolesine
    Izvor vitamina i minerala, beta-karoten i dragocene omega-7 kiseline, koje imaju protivupalnu aktivnost i kardioprotektorno dejstvo.
    Omega-7 kiseline podstiču normalizovanje rada sistema za varenje i poboljšavaju kvalitet kože, a jedna od njih je palmitoleinska kiselina - pomaže u kontroli apetita i povećava sintezu energije.
  • MCT-ulje
    Visokoprečišćeno prirodno biljno MCT-ulje (nakon čišćenja od takvog ulja se izdvajaju srednjelančani trigliceridi - 6-12 atoma ugljenika).
    MCT ulje se lakše usvaja, jer organizam ne troši dodatne resurse na cepanje dugih ugljeničnih veza. Podstiče smanjenje telesne težine zbog ubrzavanja metabolizma i povećanja osećaja sitosti.

Za koga je?
· Prilikom pripremanja za trudnoću - muškarci i žene.
· Za olakšavanje simptoma predmenstrualnog sindroma (PMS).
· Za decu od treće godine i odrasle kao prirodni izvor vitamina E, koji se lako usvaja.

Deca od 3 godine po 1 kap dnevno za vreme jela, odrasli - po 2 kapi dnevno za vreme jela, nakapati ispod jezika ili rastvoriti u vodi. Pre upotrebe promućkati. Koristiti 1 mesec. Ukoliko je neophodno može se koristiti ponovo.
Mi na društvenim mrežama: