rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
Organski jod

Organski jod

500658
Formula energije i životnog tonusa: organski jod i prirodni adaptogen.

Deficit joda u organizmu - jedan od najvećih problema savremenog čoveka. Danas je u svetu preko 1,5 milijardi ljudi, koji imaju deficit ovog zdravog mikroelementa. Mnogi i ne sumnjaju da imaju deficit i misle da su to malaksalost, nervoza zbog umora i loše raspoloženje.

Glavni razlozi zbog kojih dolazi do deficita joda su nepravilna ishrana i štetne navike, koji podstiču gubitak joda. Nedostatak mikroelementa u organizmu ne prouzrokuje samo povišeni umor, nervozu i ostale simptome, već i mnogo ozbiljnija narušavanja unutrašnjih organa.
Radi se o tome da jod ulazi u sastav hormona štitne žlezde, koja reguliše rad celokupnog organizma. Štitna žlezda stimuliše fizičku i umnu aktivnost, normalizuje metabolizam, procese rasta, obnavljanja i regeneracije.

Jod je posebno važan za decu i adolescente tokom perioda aktivnog rasta, a takođe za ljude koji ne konzumiraju dovoljno morskih plodova.

Formula energije i životnog tonusa od Siberian Wellness-a: organski jod i prirodni adaptogen pomažu da pravilno funkcioniše štitna žlezda, povećavaju otpornost na nepovoljne faktore iz spoljašnje sredine i daju vam bodrost.

Odrasli po 1 kapsulu dnevno za vreme jela. Koristiti 1 mesec.
Mi na društvenim mrežama: