rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
Novomin-N

Novomin-N

500863
Formula legendarnog antioksidantnog kompleksa ojačana prirodnim oblicima vitamina E, C i A.

Formula legendarnog antioksidantnog kompleksa ojačana prirodnim komponentama - vitaminima A, E i C u prirodnom obliku.

  • Dvostruka podrška imuniteta
    Kompleksni uticaj vitamina A i prirodnog beta-karotena omogućava maksimalni imunostimulišući i adaptogeni efekat. Beta-karoten se u organizmu transformiš u vitamin A. Njegove molekule neutrališu slobodne radikale i aktivne oblike kiseonika. Vitamin A deluje kao moćni antioksidans koji štiti ćelijske membrane. Podstiče normalizovanje funkcija imunog sistema, povećava lokalne i celokupne odbrambene snage organizma.
    Pametna formula nadoknađuje deficit vitamina A koji može, između ostalog, biti razlog narušavanja vida, problema s kožom i ubrzanog procesa starenja organizma.
  • Zaštita ćelijskih membrana
    Prirodni vitamin E (tokoferil acetat) - jedan od najmoćnijih antioksidanasa, čuva celovitost i jača ćelijske membrane. Najvažnija je takva zaštita za ćelije imunog sistema, oni stalno sintetišu slobodne radikale za uništavanje bakterija i virusa. Zato je limfocitima potrebno 10 puta više vitamina E, nego ostalim ćelijama.
  • Najmoćniji antioksidans
    Prirodni vitamin C iz ekstrakta šipka i acerole kompleksno štiti ćelije od uticaja slobodnih radikala. Sposoban je da obnavlja oksidacione oblike vitamina A i E i da održava njihovu aktivnost. Stimuliše sintezu interferona, povećava odbrambene snage organizma od različitih bolesti.
    Vitamin C učestvuje u velikom broju životno važnih procesa. Neophodan je organizmu za sintezu steroidnih hormona, neuromedijatora, kolagena i karnitina, bez kojih je nemoguća adekvatna reakcija organizma na upale, kao i kvalitetno oporavljanje nakon njih.

Proizvod je stvoren u saradnji s kompanijama DSM Nutritional (Švajcarska) i Naturex (Francuska).

Obnovljena formula legendarnog kompleksa u sastavu "Novomina-N" pomaže da se podigne antioksidantna zaštita vašeg organizma na novi nivo.

Odrasli po 1 kapsulu dnevno za vreme jela. Koristiti 1 mesec. Ukoliko je neophodno može se koristiti ponovo.

Mi na društvenim mrežama: