rs
English
Русский
Azərbaycan
Հայերեն
Český
Deutsch
Español
Italia
Polski
Ср̀бија
Български
Tiếng Việt
Türkçe
Kazakh
Kyrgyz
Монгол
ภาษาไทย
O'zbek
3D Hair & Nails Cube

3D Hair & Nails Cube

500571
Maksimalno izbalansirani kompleks vitamina i minerala koji su neophodni za ishranu, rast, obnavljanje i jačanje keratinskih struktura kose i noktiju.

Raskošna kosa i jaki nokti - tvoja lepa realnost!

  • Jačanje i brzi rast kose i noktiju
    Kompleks Beauty Vitamins Glavni vitamini lepote, uključujući biotin, folnu kiselinu i ostale vitamine B grupe koji su neophodni ishrani i obnavljanju keratinskih struktura kose i noktiju.
    •          Folna Kiselina
    Vitamin B9 je posebno važan za predstavnice lepšeg pola, koje maštaju da imaju lepu i gustu kosu. B9 snabdeva ćelije kiseonikom, što dovodi do aktiviranja rasta folikule dlake.
    •          Biotin
    Odgovoran za lepotu kose, kože i noktiju. Njegov deficit se momentalno odražava na njihov spoljašnji izgled. Učestvuje u razmeni korisnih materija, koje su neophodne za rast i obnavljanje kose i noktiju.
    •          Pantotenska kiselina
    Neophodna je ukoliko imate suvu i krtu kosu i nokte. Čuva vodeni balans, podstiče očuvanje keratinskih vlakana.
    •          Nikotinamid
    Spada u retku grupu materija, takođe je poznat i kao vitamin PP ili B3. Normalizuje cirkulaciju krvi, predstavlja divni antioksidans, ubrzava rast kose, poboljšava ishranu folikule dlake.
    •          Ostali vitamini B grupe (B1, B2, B6, B12)
    Utiču na mnoge životno važne procese u čovekovom organizmu: podržavaju rad hormonalnog sistema, normalizuju razmenu belančevina i lipida. B1 podstiče formiranje keratina, B2 učestvuje u procesima disanja ćelija, bez njega koža na glavi postaje masna, a krajevi kose suvi; B6 normalizuje procese razmene u organizmu, B12 smanjuje opadanje i suvoću kose.
    •          Vitamin A
    Dragocena materija, čiji deficit povećava krtost i suvoću kose, smanjuje njenu gustinu i snagu. Neophodan za očuvanje zdravog spoljašnjeg izgleda kože i kose. Vraća kosi zdrav sjaj, daje joj volumen i bori se protiv suvoće.
    •          Vitamin С
    Utiče na sve sisteme i organe, predstavlja za čoveka jedan od najvažnijih vitamina. Jako je dobar za kosu i nokte. Pravilno hrani folikulu dlake, neophodan je onima koji pate od peruti, koji imaju suve i krte nokte.
    •          Vitamin E
    Moćan antioksidans, koji podstiče poboljšanje zdravstvenog stanja. Deficit vitamina E dovodi do opadanja kose i razvoja seboreje. Utiče na regulisanje izlučivanja potkožne masnoće, hrani folikulu dlake i stimuliše rast kose, normalizuje disanje kiseonikom.
    •          Vitamin K1
    Najvažniji vitamin za pravilno zgrušavanje krvi i formiranje komponenti, koje pozitivno utiču na žensku lepotu. Vitamin K1 učestvuje u sintezi osteokalcina, koji jača nokatnu ploču i koštano tkivo.
  • Lepota, sjaj i snaga
    Kompleks Beauty Minerals Osam minerala lepote - kalcijum, magnezijum, jod, selen, mangan, bakar, cink i gvožđe. Beauty minerali poboljšavaju izgled kose i noktiju čineći ih jačim i zdravijim.
    •          Kalcijum
    Taloži se u čovekovom organizmu tokom života i čini oko 2% od ukupne mase tela. Jača kosti, kosu, nokte, povećava aktivnost mišića i normalan rad reproduktivnog sistema.
    •          Magnezijum
    Veoma važan element za očuvanje lepote i zdravlja žena. Kako bi se dobro usvojio magnezijum mora da prodre u organizam zajedno s kalcijumom. Sprečava opadanje kose, pomaže da vam nokti ostanu jaki i zdravi. Normalizuje krvni pritisak i razmenu ugljenih hidrata.
    •          Jod
    Najvažniji element za pravilno funkcionisanje štitne žlezde, organizam ga ne sintetiše. Pokazatelji deficita joda mogu da budu krta kosa, nokti koji se listaju i pojava akni. Jača nokatnu ploču, ubrzava rast noktiju, pozitivno utiče na njihov kvalitet. Jača folikulu kose i sprečava opadanje.
    •          Selen
    Najvažniji mineral za zdravlje žena. Bez učešća selena je nemoguće obezbediti pravilnu razmenu masti, ugljenih hidrata i belančevina. Moćni antioksidans, koji jača dejstvo vitamina E i joda. Odlično jača nokatnu ploču, smanjuje krtost kose, daje koži zdrav ten.
    •          Mangan
    Deficit mangana može biti jedan od razloga zbog kojih se prerano sedi. Zahvaljujući manganu moguća je normalna razmena vitamina C, E i grupe B. Mineral utiče na procese formiranja i rasta novih ćelija, pomaže zarastanje tkiva i pravilan metabolizam. Bez tog mikroelementa nije moguće sačuvati kompaktnost kože.
    •          Bakar
    Treći po koncentraciji mikroelement u ljudskom organizmu. Bakar učestvuje u metabolizmu gvožđa, neophodan je za razvoj vezivnog tkiva. Predstavlja jednu od glavnih komponenti lepote: bez njega je nemoguća sinteza kolagena i elastina, koji su odgovorni za mladost i zategnutost kože, ten i sjaj kose.
    •          Cink
    Predstavlja komponentu u čiji sastav ulazi preko 200 enzima, koji omogućavaju široki spektar procesa razmene. Deficit cinka možete prepoznati po belim flekama na noktima. Čuva proteinsku strukturu folikule dlake, korena kose i nokatne ploče. Cink je neophodan za normalno stanje vlakana kolagena, koji daju koži elastičnost i sprečavaju pojavu bora.
    •          Gvožđe
    Ukoliko dođe do smanjenja nivoa gvožđa narušava se snabdevanje tkiva i mišića kiseonikom. Ukoliko je prisutan deficit gvožđa kosa i koža dobijaju kiseonik po sekundarnom principu (kao organi i tkiva, koji nisu najvažniji). To dovodi do isušivanja, oštećenja i opadanja kose. Optimalna količina tog elementa u organizmu je važna za sintezu hemoglobina i poboljšanje stanja kose i noktiju. Gvožđe učestvuje u procesu stvaranja krvi, životne aktivnosti ćelija, štiti od premora, pospanosti i jača otpornost na stres.
  • Aktivnost i samopouzdanje
    Anti-age formula Vitamin D3 i ekstrakt soje - izvor izoflavona - prirodnih biokatalizatora tokom mnogih procesa obnavljanja u ženskom organizmu. Značajno ubrzavaju i povećavaju anti-age efekat.
    •          Vitamin D3
    Vitamin sunca, čiji deficit može dovesti do pucanja noktiju i opadanja kose. Vitamin D3 reguliše usvajanje kalcijuma, magnezijuma i fosfora, štiti kožu od fotostarenja, podstiče jačanje koštanog tkiva, čineći kosu i nokte snažnim i čvrstim.
    •          Ekstrakt sojinih klica i rastavića
    Izvor izoflavona i genisteina, najvažnijeg fitoestrogena ženske lepote. Genistein pokreće procese obnavljanja ćelija kože zahvaljujući sintezi kolagena i elastina, postavlja pouzdanu antioksidantnu zaštitu, sprečava prevremeno starenje, čuva zdravlje i lepotu kose i noktiju. Ekstrakt rastavića pomaže da regenerišete i ojačate kosu.

 

KADA VAM JE NEOPHODNA PODRŠKA HAIR & NAILS CUBE?
Dijeta ili neizbalansirana ishrana
Aktivni način života
Stresovi, povećano fizičko i emotivno opterećenje.

Jedna kesica jednom dnevno za vreme jela
Mi na društvenim mrežama: